2012. december 8., szombat

Karácsonyfa díszek

Megérkeztek filcből készült karácsonyfa díszeink. A karácsonyra jellemző motívumokat: szív, fenyőfa, harang, csillag beleszőve szerettünk volna olyat alkotni, ami igazi családias, karácsonyi hangulatot teremt a Szent ünnep előtti- és aznap. A kézzel készült díszekbe szívünket, lelkünket "beleöltöttük". :)
Egyesével vagy csomagban is megvásárolhatod őket. Előrejelezve nagy mennyiségben is szívesen készítünk. (kérlek ezt minimum 1 héttel előre jelezzétek). Nagy mennyiség vásárlása esetén kedvezményt adunk!


Harang alakú fényképtartó. Csúsztasd bele annak a képét, aki a legjobban közel áll a szívedhez és akaszt fel a karácsonyfára, vagy csak szimplán az ajtókilincsre. Nagyszülőknek a kis unokák fényképével kiváló ajándék lehet karácsonykor. Ára: 550Ft


Ezek az édes szív alakú karácsonyi díszek, kellőképpen felöltöztetik lakásodat a karácsony köntösébe. Ára: 550Ft. Az 5 darabos szett ára: 2250Ft.
Fehér filcből készültek a képen látható díszek. Néhány bézs színű gyöngyöcske díszíti őket. Kiválóan szolgálnak karácsonyi díszként, de ajándékkísérőként sem utolsók. Ha csomagban szeretnél rendelni, természetesen Te választhatod ki a színét és a formáját is. Ára 230Ft




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése